Vertalingen

Effeff verzorgt voor u de vertaling, snel en professioneel. Van Nederlands,  Frans  en Engels naar het Duits en omgekeerd. Effeff denkt met u mee, vertaalt uw intenties naar uw doelgroep. Omdat Effeff gespecialiseerd is in taal- en cultuurtrainingen Duits, is daarvoor alle kennis in huis.

Redactie

Als het schrijven van presentaties, produktfolders, websites en andere teksten niet uw dagelijkse werk is en u behoefte heeft aan assistentie, biedt Effeff u professionele oplossingen voor uw teksten in het Duits. Wij staan u graag terzijde met zijn deskundigheid op het terrein van zowel het Duits als op het gebied van zakelijke communicatie. Samenwerken aan een tekst die 'af' is.

Korte vragen - snel antwoord

Als u ook op de kleintjes let, dan kunt u bij ons terecht. Wij beantwoorden uw vragen t.a.v. uw eigen kleine vertalingen graag per telefoon of  e-mail. Zo lossen wij snel en onbureaucratisch uw vragen en twijfels op. Voorts bieden wij graag onze contra-expertise aan in het geval u de kwaliteit van uw reeds vertaalde teksten wilt borgen.