Effeff taaltraining Duits

Ihr Deutsch aus dem Effeff betekent Duits op je duimpje

Waarom een cursus bij Effeff taaltraining Duits?

Geen rijtjes en naamvallen, maar uw telefoontjes, uw verkoopgesprekken en uw e-mails staan centraal. Duits leren, maar dan heel praktisch en toegesneden op uw situatie.
Of u nu als accountmanager met uw Duitstalige klanten spreekt of als telefoniste het visitekaartje van uw bedrijf bent: Effeff biedt u meer dan 25 jaar ervaring in maatwerk-cursussen Duits over de hele breedte van het Nederlands bedrijfsleven.
Effeff helpt u bij uw Duitse teksten. Of het nu om een bevestigingsmail, een website of een productbrochure gaat. Wij vertalen en schrijven voor u. Zo komt u professioneel en foutloos over.

Expertise

%

Jaren ervaring

Begeleiding

%

Dit kunt u verwachten van Effeff taaltraining Duits

Ihr Deutsch aus dem Effeff betekent Duits op je duimpje

  • Training op maat

  • Meetbare resultaten

  • In-company (individueel of in groepje)

  • Zeer ervaren + gediplomeerde trainer

Dit zeggen andere tevreden klanten

Een prettige en professionele manier. Zeer aan te bevelen. Dit is mij goed bevallen. Heeft gevoel voor humor. En je durft fouten te maken

Annette Bronsvoort

Burgemeester gemeente Oost-Gelre

Ons bedrijf heeft een nieuwe groep klanten aangetrokken uit Duitsland. Het is voor ons belangrijk om deze Duitse klanten goed te woord te kunnen staan.  De training was erg nuttig en wat ik geleerd heb kan ik direct in de praktijk toepassen. Ik heb nu meer vertrouwen als ik in het Duits telefoneer en de zinnen die ik gebruik zijn correct.

For Farmers

Uit de evaluaties van 2 groepstrainingen bij For Farmers, Lochem.

Duits leren op een inspirerende wijze, geconfronteerd worden met veel herhalingsfouten maar steeds leerzaam en humorvol! Antoon Berentsen laat niet los en blijft hameren op de verbeterpunten. Het geduld waarmee hij les geeft en de persoonlijke toegevoegde waarde was een compleet nieuwe ervaring als het gaat om Duits te leren.

Stephanie Raven

Commercieel medewerkster binnendienst Riviera Slaapcomfort

Ik vond het moeilijk om telefoongesprekken met de collega’s in Duitsland te voeren. Een bestelling plaatsen gaf bijvoorbeeld problemen. Mijn werkgever vond het ook belangrijk dat wij professioneler kunnen reageren op telefoontjes.  De training was erg leerzaam, wij hebben de gesprekken vaak geoefend. Ik voel me nu veel zekerder en ren niet meer weg als een Duitse collega belt maar pak dan gewoon de telefoon op. De training heeft mijn veel zelfvertrouwen gegeven.

Tom Pruymboom

Commercial Director at Jongia Mixing Technology.

De gesprekken met de Duitse klanten liepen voor begin van de training erg slecht. Mijn baas vond dat ik hier iets aan moest doen. Daarom heb ik deze training gevolgd. Ik heb de training heel goed ervaren, na de eerste les was al een duidelijke verbetering te horen. Ik herken nu veel fouten die ik maakte.   De training was een goed begin voor mijn verdere ontwikkeling wat betreft het Duits. Ik zal altijd blijven communiceren met klanten in mijn werk. Nu heb ik de bouwstenen gekregen waarmee ik verder kan bouwen. Bedankt!

Adri van Enk

Commercieel medewerkster, Triflex BV

De Duitse lessen van Effeff zijn uitstekend bevallen! Altijd op tijd en volgens afspraak, maar bovenal in korte tijd heel effectief. De lessen zijn dynamisch en op maat. Je leert heel veel en je wordt ongemerkt goed achter je broek aan gezeten wat allemaal ten goede komt van je vorderingen. Ik wens iedereen die 'iets moet' met zijn Duits Effeff toe! Van harte.

Desiree Pluijgers

Commercieel medewerkster, Grootendorst Banket

De taaltraining van Effeff is niet alleen efficiënt maar je wordt er ook enthousiast van! Wekelijks keek ik uit naar de intensieve drie uur durende training, die ik op een prettige, maar zeker leerzame manier ervaren heb. Ideaal is dat de lesstof op een enerverende wijze wordt aangepast aan het te bereiken doel op het eigen vakgebied. Alle middelen worden benut: boeken, leerboeken, het gebruik van woordeboeken, websites zoals nieuws, youtube, online woordeboeken en vaktijdschriften. De trainer leefde zich fantastisch in in de rollenspellen. Onderschat niet het 'huiswerk' dat erbij komt kijken. Duidelijk is dat de inzet om de taal beter te beheersen van beide kanten moet komen. Zeker is, dat het niet ontbreekt aan de inzet die bij Effeff vandaan komt. Komende winter ga ik graag op herhaling!

Heide Los

Design Your Own Future

De taaltraining van Effeff is niet alleen efficiënt maar je wordt er ook enthousiast van! Wekelijks keek ik uit naar de intensieve drie uur durende training, die ik op een prettige, maar zeker leerzame manier ervaren heb. Ideaal is dat de lesstof op een enerverende wijze wordt aangepast aan het te bereiken doel op het eigen vakgebied. Alle middelen worden benut: boeken, leerboeken, het gebruik van woordeboeken, websites zoals nieuws, youtube, online woordeboeken en vaktijdschriften. De trainer leefde zich fantastisch in in de rollenspellen. Onderschat niet het 'huiswerk' dat erbij komt kijken. Duidelijk is dat de inzet om de taal beter te beheersen van beide kanten moet komen. Zeker is, dat het niet ontbreekt aan de inzet die bij Effeff vandaan komt. Komende winter ga ik graag op herhaling.

Gert-Pieter Nijssen

Peter C. Nijssen Bijzondere Bloembollen

Duits om met een gerust hart onze Duitse klanten te woord te kunnen staan!
De op maat lessen verzorgd door de heer Berentsen van Effeff waren leerzaam, onderhoudend en bovenal succesvol. De gehanteerde methode waarbij er gedurende de week meerdere contactmomenten zijn, en waardoor je werkelijk gemotiveerd wordt om Duits te spreken is mij bijzonder goed bevallen. In Duitsland spreken ze nu eenmaal graag Duits,… dus voor iedereen die zakelijk iets wil in Duitsland raad ik EffEff methode van harte aan!

Benno de Groot

Directeur Element4 bv

Onze collega's hebben regelmatig buitenlandse klanten aan de telefoon. Een opfriscursus is dan niet alleen leuk, maar ook zinvol. Tijdens de taaltraining Zakelijk Duits onder leiding van - Antoon Berentsen - zijn we dicht bij ons werkgebied gebleven.
Hierdoor hebben collega's Henk, Sanne en Tjaard niet alleen nieuwe handvatten gekregen om hun zakelijke Duits te verbeteren. Ze hebben na de training ook meer zelfvertrouwen gekregen om het gesprek in het Duits aan te gaan

Marius-Hans Troost

Manager Agrarische Kennissystemen - Rovecom Hoogeveen

Veel gestelde vragen

Kan ik trainingen ook online volgen?

Ja, dat kan via o.a. Zoom en Skype. Effeff heeft inmiddels goede ervaringen met deze manier van training. Wij bieden u een gratis proefles van 1 uur aan om dit ze ervaren!

Kan ik bij een groepje aanschuiven?

Dat is niet mogelijk. De trainingen zijn maatwerk en vinden steeds voor en dus binnen een bepaald bedrijf plaats.

Waar wordt de cursus gegeven?

Wij geven onze trainingen bij voorkeur op locatie, dus in het bedrijf van de cursist(en) zelf. Zo zijn we het dichtst bij de praktijk. (Zie ook FAQ: Kan ik trainingen ook online volgen?)

Krijg ik een certificaat?

U ontvangt een certificaat van deelname als u minstens 80 % hebt deelgenomen. Op het certificaat wordt ook het trainingsprogramma vermeld.  Als met het bedrijf een eindtoets is afgesproken, wordt op het certificaat ook het slagingspercentage vermeld.

Hoeveel tijd neemt een cursus Duits in beslag?

Een cursus Duits voor mensen met Nederlandse moedertaal hoeft over het algemeen niet langer dan 30 uur te duren. Dat is uiteraard afhankelijk van het taalniveau en de trainingsdoelen.

Je kunt stellen dat de training bestaat uit de lessen én uit het huiswerk. Dat laatste is essentieel en neemt doorgaans net zo veel tijd in beslag als de training zelf. Is de training bijvoorbeeld 12 x 2 wekelijkse uren, dan moet u rekening houden met ook nog eens 2 uren zelfstudie per week.

Ik heb geen Duits gehad op school. Moet ik eerst een basiscursus volgen?

Nee, dat is niet nodig. Het gaat in de training altijd om uw taal-situaties. Als uw kennis van het Duits minimaal is, dan passen wij de methodiek en mogelijk de lengte van de training aan, niet de inhoud. Uw trainer is in staat om met niveauverschillen om te gaan!