Training on the job & on the spot

Niet alleen leren kost tijd, maar ook het reizen. De ervaring leert dat tijdgebrek een van de grootste obstakels is bij het volgen van een training.

Daarom biedt Effeff uitsluitend trainingen in-company, op uw bedrijfs- of woonadres, aan. Wij komen naar u toe met een complete taalstudio, waardoor wij u professionele kwaliteit ‘aan huis’ bieden. Daardoor kunnen wij met u trainen ‘on the spot’ en ‘on the job’.

Intensief of niet?

Wij adviseren wekelijkse trainingssessies van 2 of 3 uren combineert u werk en studie optimaal. U meet permanent uw niveau, wanneer u morgen toepast, wat u vandaag in de training behandeld en geoefend hebt. Een langere doorlooptijd van een cursus is een succesfactor!  (Semi-)intensieve taaltrainingen van een aantal dagdelen per week zijn een oplossing als u zich snel bepaalde situaties (bijvoorbeeld een presentatie of onderhandelingsgesprek) moet voorbereiden. Voor intensieve onderdompeling in de taal bieden wij u een arrangement in Frankfurt of in Düsseldorf. Wij adviseren u graag!

Individueel of in groepen?

Als u zelf of samen met collega’s bepaalde taken in het Duits moet kunnen uitvoeren, bieden wij u daartoe een gerichte training aan. Aan u de keuze om dat in een individuele of in een groepscursus Duits te doen. Wij hanteren een maximumaantal van 6 cursisten per groep.

In-company of online?

De corona-crisis heeft een enorme stimulans gegeven aan het afstandsonderwijs. Veel van onze klanten hebben inmiddels ook de voordelen ervan ervaren. Wij bieden al onze trainingen sinds maart 2020 ook online via bij voorkeur Zoom of Skype aan. Onze aanpak was altijd al sterk op online interactie gebaseerd. Daarvan plukken wij nu de resultaten. Onze trainingen online zijn daarom niet minder effectief dan de in-company trainingen. Wij bieden u een gratis proefles van 1 uur aan om dit ze ervaren!

En het huiswerk?

Een goede voorbereiding is het halve werk! Zelfstudie is dus essentieel onderdeel van de training. De zelfstudie-opdrachten betreffen het voorbereiden van rollenspelen en e-mails. Het leren van de specifieke eigen woordenschat gebeurt grotendeels online en wordt ook daar door ons begeleid.