2022-2023 Wat er is veranderd

“Wieder blicken wir auf ein außergewöhnliches Jahr zurück, das uns vor neue, uns bisher nicht bekannte Herausforderungen gestellt hat. Wir wünschen Ihnen und Ihrer Familie ein frohes Weihnachtsfest, einen guten Jahresausklang und für 2023 von ganzem Herzen nur das Beste – vor allem Gesundheit und Optimismus.”

In 2022 was het voor onze cursisten geen probleem meer om Duitse e-mails te lezen en te schrijven. Ze moesten soms nog wel op het idee gebracht worden om de vertaalsoftware van deeple, glosbe of google te gebruiken. En vooral moesten ze leren om daar kritisch mee om te gaan, want die software slaat af en toe toch behoorlijk de plank mis. Je eigen verstand te gebruiken en de verwantschap tussen Duits en Nederlands te zien, is dan van groot belang.

En daar zijn wij dan weer. Taaltrainers met overzicht en ervaring!

Wij staan ook in 2023 graag weer tot uw/jouw beschikking!

(volgens Deepl: “Wir freuen uns, Ihnen auch im Jahr 2023 wieder zur Verfügung zu stehen!” volgens Google: “Wir werden uns auch gerne im Jahr 2023 zur Verfügung stellen!” volgens Glosbe: “”Wir stehen Ihnen auch 2023 gerne wieder zur Verfügung!”)