Nieuwjaarswens eindrapportage?

Effeff taaltraining Duits wenst al zijn cursisten van 2017 en achter hen onze opdrachtgevers

Frohe Weihnachten & Guten Rutsch!

Wij gaan ook 2018 door met het leveren van kwaliteit in maatwerk. Dat houdt in tegenstelling tot wat een trend* lijkt te zijn ook in: Wij rapporteren over de voortgang van elke training en adviseren over de verdere leerweg! En uiteraard blijven ook in 2018 onze intakes kosteloos. Onze investering in uw training!

 

*uit de mededelingen van een landelijk taleninstituut:

Voor alle trainingen die vanaf nu starten geldt dat er geen eindrapporten meer worden geschreven.Mocht een werkgever toch graag een eindrapport dan zullen we dat, tegen vergoeding, natuurlijk wel schrijven.Onze ervaring is dat Training Officers deze sowieso nooit lezen en onze cursisten weten wel wat hun niveau is en wat ze tijdens de training hebben gedaan.

Laat een reactie achter