Nieuwe website voor een fris nieuw cursusseizoen!

Effeff in een nieuw jasje. U ziet onze nieuwe ‘Internetauftritt’ in het al bekende prettige lichtblauw. Ons logo moest zich aanpassen aan de eisen van de nieuwe tijd. Om op alle platformen goed te presteren, kon het langwerpige logo aan de rechterkant van het scherm niet gehandhaafd worden. U vindt het nog op al onze overige media. Maar op de website nu dus speelse cirkels. Ze drukken onze beweeglijkheid en creativiteit uit. Flexibiliteit om onze trainingsdiensten optimaal op uw wensen af te stemmen. Ihr Deutsch aus dem Effeff! is nog steeds het motto. Goed uit de verf komen in het Duits. Bij zowel telefoongesprekken, e-mails als bij presentaties en verkoopgesprekken.

Wij trainen op maat en on the job. En komen dus graag bij u langs om uw wensen met u te bespreken! Bel ons of schrijf ons via het contactformulier op deze website.

Intussen bieden wij u graag onze geheel gratis en openbare taalhulpen: Dat zijn onze app Zakelijk Duits, die u overigens ook online via www.zakelijkduits.com vindt. Verder zijn dat de dagelijke leerprikkels via onze twitter- en facebookpagina’s. U vindt ze onderaan elke webpagina.

Wir freuen uns auf Sie!

Laat een reactie achter